HENKILÖSTÖ

Tommi Kemppi
Osakas, asianajaja
etunimi.sukunimi@ktlaki.fi
+358 10 235 2121

Lue lisää

Tommi Kemppi on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2001, mistä lähtien hän on toiminut asianajollisissa tehtävissä. Kemppi on hyväksytty Suomen Asianajajaliiton jäseneksi vuonna 2005 ja hän on ollut asianajotoimiston osakas vuodesta 2006.

Kemppi on perehtynyt erityisesti insolvenssioikeuteen (konkurssit ja yrityssaneeraukset) sekä perhe- ja jäämistöoikeuteen.

Max Tuominen
Osakas, asianajaja
etunimi.sukunimi@ktlaki.fi
+358 10 235 2122

Lue lisää

Max Tuominen on valmistunut Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2003 ja suorittanut asianajajatutkinnon vuonna 2004. Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy:n osakkaana hän on toiminut yhtiön perustamisesta vuodesta 2008 lukien. Tätä ennen Tuominen on työskennellyt lakimiehenä Asianajotoimisto Veikko Palotie & Co Oy:ssä.

Tuominen on erikoistunut yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin. Lisäksi hän avustaa asiakkaita oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä. Tuomisella on laaja kokemus myös insolvenssioikeuteen liittyvistä toimeksiannoista.

Tuominen on toiminut asiamiehenä lukuisissa vaativissa kaupallisissa riita-asioissa muun muassa osakas- ja franchising-sopimuksiin, kuljetusoikeuteen sekä rahoitukseen liittyen. Lisäksi Tuominen avustaa asiakkaita jatkuvasti niin pienissä kuin laajamittaisissakin liike-elämään liittyvissä asioissa pyrkien aina pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Jesper Enlund
OTM
etunimi.sukunimi@ktlaki.fi
+358 10 235 2126

Lue lisää

Jesper Enlund on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta kesäkuussa 2016. Enlund on työskennellyt Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy:ssä opiskelija-avustajana kesäkuusta 2015 lähtien ja avustavana lakimiehenä vuoden 2017 alusta lukien.

Enlund on suorittanut asianajajatutkinnon kesäkuussa 2017, ja hänelle on myönnetty lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana.

Enlund avustaa asiakkaita laaja-alaisesti erilaisissa liikejuridiikkaan liittyvissä asioissa sekä konkursseihin ja yrityssaneerauksiin liittyvissä toimeksiannoissa.

Hannele Tuulos
Asianajosihteeri
etunimi.sukunimi@ktlaki.fi
+358 10 235 2124

Lue lisää

Hannele Tuulos on toiminut asianajosihteerinä Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy:ssä huhtikuusta 2014 lähtien.

Aikaisemmin Tuulos työskenteli RSM Auditsum Oy:ssä (nyk. RSM Finland Oy) pari vuotta vastaten konkurssipesille suunnatuista taloushallintopalveluista sekä toimistopäällikön tehtävistä.

Tätä ennen Tuulos työskenteli Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy:ssä toimistopäällikkönä sekä vastaten toimiston taloushallinnosta yli 20 vuoden ajan.

Lauri Poukka
OTM
lauri.poukka@ktlaki.fi
+358 10 235 2123

Lue lisää

Lauri Poukka valmistui Lapin yliopistosta oikeusteen maisteriksi keväällä 2020. Poukka on työskennellyt Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy:ssä joulukuusta 2017 lähtien.

Aikaisemmin Poukka on työskennellyt Patentti- ja Rekisterihallituksessa kauppa- säätiö- ja yhdistysrekisteriasioiden parissa. Opinnoissaan Poukka on insolvenssioikeuden lisäksi suuntautunut yhtiö- ja immateriaalioikeuteen.

Samuel Koivisto
oik.yo
avustaja@ktlaki.fi

Lue lisää

Samuel Koivisto opiskelee Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä ja on valmistunut oikeusnotaariksi alkuvuodesta 2018. Koivisto on työskennellyt Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy:ssä opiskelija-avustajana joulukuusta 2017 lähtien.

Aikaisemmin Koivisto on työskennellyt Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy:ssä trainee-tehtävissä sekä Sampo Oyj:n osakaspalveluissa. Opinnoissaan Koivisto on insolvenssioikeuden lisäksi suuntautunut sopimusoikeuteen sekä immateriaalioikeuteen.