YRITYKSILLE

Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy:n tarjoamat palvelut kattavat laaja-alaisesti yrityksien koko toimintaympäristön.

Pyrimme olemaan asiakkaillemme ennen kaikkea luotettava yhteistyökumppani ja panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Toimistomme asiakkaina on sekä vasta perustettuja start up -yrityksiä että jo pitkään toimineita kansainvälisiä yrityksiä.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat mm. yritysjärjestelyihin, sopimuksiin, rahoitukseen, riitojen ratkaisuun, yhtiöoikeuteen, työoikeuteen sekä insolvenssioikeuteen liittyvissä asioissa.

Kartoitamme asiakkaamme tarpeet ja tarjoamme sopivat ratkaisut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Laaja yhteistyöverkostomme takaa, että asiakkaamme saavat avun kaikkiin oikeudellisiin ongelmiinsa.

Olemme Suomen Asianajajaliiton jäseniä ja noudatamme toiminnassamme sen ohjeita ja määräyksiä sekä hyvää asianajotapaa.

”Arvostamme Svealla asiantuntevaa, luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua asiallisella hinnoittelulla. Kemppi & Tuominen täyttää nämä kriteerit loistavasti, suosittelen.”

maajohtaja Pasi Väre, Svea Ekonomi

”Start up -yrityksen ostaessa lakipalveluja on tärkeää, että asianajotoimisto osaa skaalata tarpeeseen sopivan toimintatavan, joka tuo vahvaa lisäarvoa. Kemppi & Tuominen osaa – ja lunastaa samalla kovimmatkin laatuodotukset.”

Jouni Varpelaide, tj, NoBot Oy